Wie zijn wij


Bij Kapsalon Henk Lassche draait alles om jouw haar en jouw unieke stijl. Al meer dan 30 jaar zijn wij een vertrouwde naam in de kapperswereld en streven we ernaar om onze klanten een onvergetelijke ervaring te bieden.

 

Ons getalenteerde team van professionele kappers en stylisten is gepassioneerd door het creëren van prachtige kapsels die jouw persoonlijkheid weerspiegelen. We begrijpen dat jouw haar een belangrijk onderdeel is van jouw identiteit en we staan klaar om je te helpen met onze expertise, creativiteit en aandacht voor detail.

 

Bij Kapsalon Henk Lassche geloven we in voortdurende groei en innovatie. We blijven op de hoogte van de nieuwste trends, technieken en haarverzorgingsproducten, zodat we jou altijd de beste kwaliteit en service kunnen bieden. Onze kappers nemen de tijd om naar jouw wensen en ideeën te luisteren en geven professioneel advies om samen met jou het perfecte kapsel te creëren.

 

Wat ons onderscheidt, is onze toewijding aan klanttevredenheid. We streven ernaar om elke klant te laten stralen en met een glimlach onze salon te verlaten. Jouw tevredenheid en zelfvertrouwen zijn voor ons van het grootste belang.

 

Of je nu komt voor een snelle knipbeurt, een nieuwe haarkleur of een complete make-over, bij Kapsalon Henk Lassche ben je in goede handen. Stap binnen in onze warme en gastvrije salon, waar we een ontspannen sfeer creëren zodat je je direct op je gemak voelt.

 

We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen bij Kapsalon Henk Lassche, waar we jouw haarwensen tot leven brengen en je een kapperservaring bieden die je nooit zult vergeten. Ontdek de kunst van haarverzorging en stijl met ons professionele team. Jouw haar is onze passie!